DINER
VOORGERECHTEN |
|
STOKBROOD V TWEE SMEERSELS |
6.00 |
MOSTERDSOEP V GROVE MOSTERD | ROOM | GEROOKTE ZALM | STOKBROOD & BOTER |
7.50 |
TOMATENSOEP RUNDVLEESBALLETJES | KRUIDENOLIE | BROOD & BOTER |
7.50 |
BOSPADDENSTOELEN BOUILLON GEKRUIDE BUNDELZWAM | BOSUI | STOKBROOD & BOTER |
7.50 |
GARNALEN GEGRILDE GARNALEN | MANGO-POMPOEN PUREE | KRUIDENOLIE | STOKBROOD & BOTER |
13.50 |
GEVULDE PORTOBELLO V KRUIDENBOTER DUXELLES | VALDIEU KAAS | GEKARAMELISEERDE UI COMPOTE | BROOD & BOTER |
12.50 |
PULLED PORK BAO BUN | KIMCHI | WORTEL | GOCHUJANG-MAYO |
12.50 |
HOOFDGERECHTEN |
|
ZEEWOLFFILET KRUIDIGE KIKKERERWTENSTOOF | KNOFLOOK | CHILI | GEMBER | FRIETJES & SALADE |
23.50 |
ENTRECOTE (220 gram) WARME GROENTEN | TRUFFELSAUS | FRIETJES & SALADE |
25.00 |
MAISHOEN AARDAPPEL-POMPOENPUREE | WARME GROENTEN | RODE WIJNSAUS |
22.50 |
MOSSELEN MOSSELEN | WITTE WIJN | MOSSELGROENTEN |COCKTAILSAUS | FRIETJES & SALADE |
23.50 |
POMPOENRISOTTO V CHILIVLOKKEN | SALIEBOTER | GEITENKAAS | WALNOTEN |
21.50 |
RODE CURRY V GEFRITUURDE BLOEMKOOL | SPERZIEBOON | UI | PAPRIKA | RIJST | NAANBROOD |
20.50 |
NAGERECHTEN |
|
WITTE CHOCOLADEMOUSSE KARAMEL POPCORN | FRAMBOZENSAUS | SLAGROOM |
8.50 |
APPEL-KANEELPARFAIT BASTOGNE | VANILLE | KARAMELSAUS | SLAGROOM |
8.50 |
PISTACHE IJS PURE CHOCOLADESAUS | MOKKAMERENGUE | SLAGROOM |
8.50 |