DINER
VOORGERECHTEN |
|
STOKBROOD V TWEE SMEERSELS |
6.00 |
ZOETE AARDAPPELSOEP V WORTEL | UI | RAS EL HANOUT | KROKANTE VEGA BACON CRUMBLE |
6.50 |
TOMATENSOEP RUNDVLEESBALLETJES | KRUIDENOLIE | BROOD & BOTER |
6.50 |
UIENSOEP UI | KNOFLOOK | TIJM | RUNDERBOUILLON | STOKBROOD MET GRUYERE | CREME FRAICHE | BROOD & BOTER |
6.50 |
BAO BUN GAMBA GEFRITUURDE GAMBA | GEMARINEERDE KOMKOMMER | SESAM | CHILI-SRIRACHA MAYONAISE |
11.00 |
CHAMPIGNONS KRUIDENBOTER V CHAMPIGNONS | KRUIDENBOTER | KAAS | TUINKRUIDEN BROOD & BOTER |
10.50 |
STEAK TARTARE IERS RUND | SJALOT | CORNICHON | KAPPERTJES | DRAGONMAYONAISE | PAPADUM |
13.50 |
HOOFDGERECHTEN |
|
ROODBAARS & GAMBA ROODBAARSFILET | GAMBA | PASTA ZEEKRAAL | KAPPERTJES CITROEN-BOTERSAUS |
23.00 |
KALFSSUKADE KALFSSUKADE | KALFSJUS | RODE KOOL | BLOEMKOOLPUREE |
22.00 |
HERTENBIEFSTUK WARME GROENTEN | PORTJUS, PEPERSAUS OF CHAMPIGNONSAUS | FRIETJES & MAYO |
23.00 |
FISH & CHIPS KABELJAUW | BIERBESLAG | RAVIGOTTESAUS | FRIETJES & SALADE |
21.50 |
BLOEMKOOLSTEAK V BLOEMKOOL | HARISSA MARINADE | HUMMUS | RODE UI | HAZELNOTEN | FRIETJES & SALADE |
19.50 |
TRUFFELRISOTTO V PORTOBELLO | BOSPADDENSTOELEN TRUFFELSAUS | TRUFFELOLIE | PARMEZAANSE KAAS |
19.50 |
NAGERECHTEN |
|
CHEESEECAKE KARAMEL ZEEZOUT CHEESECAKE | BASTOGNEKOEK | SLAGROOM | KARAMELPARELS |
8.50 |
WARME KERSEN WARME KERSEN | VANILLE IJS | SLAGROOM | WAFELTJE |
8.50 |
KOFFIEPARFAIT BAILEYS ROOM | KARAMELSAUS | CHOCOLATE CRUMBLE |
8.50 |