Diner
VOORGERECHTEN |
|
STOKBROOD Twee wisselende smeersels |
3.75 |
POMPOENSOEP Crème fraiche | rode peper |
4.50 |
TOMATENSOEP Rundvleesballetjes | kruidenolie |
4.50 |
CHAMPIGNONSOEP Champignons | room | bieslook |
4.50 |
PADDENSTOELEN BOUILLON Oesterzwam | kastanje champignon | bosui |
4.50 |
GAMBA PIL PIL Gamba’s |piri piri |room | bosui | paprika |
8.50 |
ANTIPASTI Bruchetta |mozzarella | zongedroogde tomaat | serranoham | chorizo | olijven |
9.50 |
CARPACCIO Ossenhaas | parmezaanse kaas | pittenmix | truffelmayonaise |
9.00 |
HOOFDGERECHTEN |
|
SPARERIBS 450 gram |
18.00
|
SCHNITZEL Varkensschnitzel | warme groenten | champignons | ui | spek |
16.50 |
SUKADE Kalf sukade | stamppot met rucola | tijm | knoflook | kalfsjus |
18.50 |
ENTRECOTE Gegrilde entrecôte | warme groenten | knoflook | tijm | rozemarijn | portsaus |
18.00 |
BIEFSTUK Runderbiefstuk | warme groenten | peperroomsaus |
19.50 |
SATÉ Varkenshaas saté | satésaus | atjar | gebakken uitjes | friet of stokbrood |
13.50 |
WRAP KIP Pittige kip | groenten | tortilla chips | cheddarkaas | chili saus | crème fraîche |
15.75 |
FISH & CHIPS Witvis | bierbeslag | wedges | ravigotesaus |
17.50 |
ZALM Zalmfilet | warme groenten | tuinkruiden beurre blanc |
19.50 |
GAMBA’S Noedels | bosui | rode paprika | taugé | ketjap-sesamsaus |
16.50 |
THAISE GROENE CURRY Noedels | paksoi | sperzieboon | wortel | kokos | gember | chili olie |
14.50 |
PASTA FUNGHI Lintpasta |paddenstoelen | truffelroomsaus | parmezaanse kaas | cherrytomaat | bosui | rucola |
16.50 |
GEVULDE COURGETTE Zongedroogde tomatenrisotto | warme groenten | olijven | geitenkaas | honing |
16.50 |
NAGERECHTEN |
|
DAME BLANCHE Drie bolletjes boeren vanilleroomijs | pure chocoladesaus | slagroom |
5.50 |
CREME BRULEE Vanille crème brûlée | koffie ijs |
5.50 |
YOGHURTIJS Yoghurtijs | bosvruchtencompote |merengue | slagroom | crumble |
5.50 |
HEMELSE MODDER Pure chocolademousse | chocoladesnippers | slagroom |
5.50 |
KAASPLANKJE Drie heerlijke kazen van "De Kaaswinkel Boxmeer" | brood | vijgenstroop | noten |
7.00 |
KANEELPARFAIT Bastognekoek | perencompote | slagroom |
5.50 |