DINER
VOORGERECHTEN |
|
STOKBROOD V TWEE SMEERSELS |
4.50 |
CHAMPIGNONSSOEP CHAMPIGNONS | BOSUI | CROUTONS |
6.50 |
TOMATENSOEP RUNDVLEESBALLETJES | KRUIDENOLIE |
6.50 |
UIENSOEP TIJM | KNOFLOOK | KAAS CROUTON | BOS UI |
6.50 |
CARPACCIO VAN OSSENHAAS PARMEZAANSE KAAS | PITTEN | TRUFFELMAYONAISE | AMSTERDAMS UITJE | RUCOLA | ZONGEDROOGDE TOMAAT |
11.50 |
CHAMPIGNONS KRUIDENBOTER V HUISGEMAAKTE KRUIDENBOTER | JONGE KAAS | PROVENCAALSE KRUIDEN |
8.50 |
HOOFDGERECHTEN |
|
MIXED GRILL SPARE RIB | KIP YAKETORI SPIES | BUIKSPEK | BBQSAUS | FRIETJES & MAYONAISE |
22.00 |
VARKENSSCHNITZEL WARME GROENTEN | CHAMPIGNONSAUS |
18.00 |
RUNDERBIEFSTUK WARME GROENTEN | PEPERSAUS OF CHAMPIGNONSAUS | FRIETJES & MAYONAISE |
22.00 |
VARKENSHAASSATÉ SATÉ SAUS | ATJAR | GEBAKKEN UITJES | KROEPOEK | FRIETJES & MAYONAISE |
16.50 |
BURRITO KIP (evt ook V) KIPPENDIJ | GROENTEN | TORTILLA | TOMATENSALSA | KAAS | CHILISAUS | CRÈME FRAÎCHE | BOSUI | FRIETJES & MAYONAISE |
18.50 |
FISH & CHIPS HEEKFILET | BIERBESLAG | AARDAPPEL WEDGES | RAVIGOTESAUS |
19.50 |
ZALMFILET WARME GROENTEN | TUINKRUIDEN BOTERSAUS | FRIETJES & MAYONAISE |
22.00 |
GROENE CURRY (evt ook V) KIPPENDIJ | JASMIJN RIJST | KOKOS ROOM | DOPERWT | SNIJBOON | WORTEL | CASHEWNOOT |
18.00 |
PORTOBELLO V WARME GROENTEN | PADDENSTOELEN RISOTTO | ADBIJ KAAS TRUFFELSAUS |
18.00 |
PASTA VIS WITVIS | GAMBA | TAGLIATELLE | WITTE WIJN SAUS | ZEEKRAAL | CHERRY TOMAAT | |
22.00 |
NAGERECHTEN |
|
DAME BLANCHE DRIE BOLLETJES VANILLEROOMIJS | CRUMBLE | CHOCOLADESAUS | SLAGROOM |
7.50 |
APPEL SOUSVIDE GEGAARDE APPEL | KANEEL | KARDAMON | CRUMBLE | VANILLE-IJS | KARAMELSAUS | SLAGROOM |
7.50 |
HEMELSE MODDER PURE CHOCOLADEMOUSSE | CHOCOLADEKRULLEN | SLAGROOM |
7.50 |
IJSKOFFIE VANILLE-IJS | KOFFIE | CHOCOLADEKRULLEN | SLAGROOM |
6.00 |