LUNCH
BROODJES |
|
CARPACCIO VAN OSSENHAAS ᴥ GEMENGDE SLA | PARMEZAANSE KAAS | CHERRY TOMAAT| TRUFFELMAYONAISE | PIJNBOOMPITTEN |
11.50 |
BOCK BURGER BURGER BUN | RUNDVLEES BURGER | GEMENGDE SALADE | GEFRITUURDE UIRINGEN | CHEDDAR | BURGERSAUS | FRIETJES & MAYONAISE |
15.50 |
GEROOKTE ZALM ᴥ GEMENGDE SLA | INGELEGDE RODE UI | OLIJFOLIE SAUS | PIJNBOOMPITTEN | RUCOLA |
11.50 |
PULLED PORK ᴥ HUISGEMAAKTE PULLED PORK | BBQ-saus | KOOLSALADE | MANGOSALSA |
10.50 |
GEITENKAAS UIT DE OVEN V ᴥ PEER | NOTEN | HONINGMOSTERDSAUS | ZONGEDROOGDE TOMAAT | RUCOLA |
11.00 |
EIERSALADE Verse eitjes van Eggcellent uit Ysselsteyn ᴥ ROMIGE EI SALADE | RODE UI | CHERRY TOMAAT | UITGEBAKKEN SPEK |
9.50 |
TONIJNSALADE TONIJNSALADE | EI | KAPPERTJES | PIJNBOOMPITJES | RODE UI| CHERRY TOMAAT | AMSTERDAMSE UI |
9.50 |
12-UURTJE (evt. ook V) TOMATENSOEP | DRIE SNEETJES BROOD | HAM | KAAS | KROKET | EI |
13.50 |
DE BOURGONDIËR (evt. ook V) TWEE “BOURGONDIËR” RUNDVLEESKROKETTEN | MOSTERD | BROOD OF FRIET |
9.50 |
LUNCHPLANK DE BOCK (vanaf 2 personen) | PLANK MET VERSCHILLENDE LEKKERNIJEN | SOEPJE |SALADE | WARME SNACK |
13.50 p.p. |
ᴥ KEUZE UIT ITALIAANSE-, WALDKORNBOL OF GLUTENVRIJ BROODJE (+1,00) |
TOSTI’S |
|
KLEINE TOSTI (evt. ook V) TWEE SNEETJES BROOD | KAAS | HAM |
4.00 |
TOSTI XL (evt. ook V) DRIE SNEETJES BROOD | KAAS | HAM |
6.00 |
TOSTI DE BOCK DRIE SNEETJES BROOD | RODE PESTO | CHORIZO | MANCHEGO | TOMAAT | RODE UI |
7.50 |
EIERGERECHTEN |
|
UITSMIJTER TRADITIONEEL (evt. ook V) DRIE SNEETJES BROOD | KAAS | HAM | DRIE GEBAKKEN EIEREN |
10.00 |
UITSMIJTER DE BOCK (evt. ook V) DDRIE SNEETJES BROOD | SALAMI | DRIE GEBAKKEN EIEREN | SPEK | UI | CHAMPIGNONS |
10.50 |
BOEREN OMELET (evt. ook V) DRIE EITJES | 2 SNEETJES BROOD | SPEK | UI | CHAMPIGNON | TOMAAT| AARDAPPEL | KAAS |
10.50 |
SALADES |
|
PIKANTE KIP KIPPENDIJ | SRIRACHA | ROOM | BOSUI | CROUTONS |
11.00/15.50 |
CARPACCIO VAN OSSENHAAS PARMEZAANSE KAAS | PIJNBOOMPITTEN | TRUFFELMAYONAISE | ZONGEDROOGDE TOMAAT | AMSTERDAMSE UI | RUCOLA |
11.00/15.50 |
GEITENKAAS V GEITENKAAS | GEGRILDE PERZIK | NOTEN | BALSAMICOSTROOP |
11.00/15.50 |
ZALM GEMARINEERDE ZALM | OLIJFOLIEDRESSING | INGELEGDE RODE UI |
11.00/15.50 |
SOEPEN |
|
BOSPADDESTOELENSOEP V BOSPADDESTOELEN | ROOM | BOSUI | CROUTONS |
6.50 |
TOMATENSOEP RUNDVLEESBALLETJES | KRUIDENOLIE |
6.50 |
POMPOEN WINTERPEENSOEP FLESPOMPOEN | WINTERPEEN | KANEEL | BOSUI | CRÈME FRAÎCHE |
6.50 |